Het gezicht achter

Debestevan.nl is een initiatief van Webstijl BV. Webstijl is een onderneming uit Alphen a/d Rijn gespecialiseerd in webdesign, website beheer en online marketing.

Webstijl is in 2004 opgericht vanuit de gedachte een full-service internetbureau gespecialiseerd en exclusief voor het MKB te zijn. Voor een betaalbaar bedrag levert Webstijl kwalitatief hoogstaande producten en services op het gebied van websites, webshops en SEO optimalisatie. Webstijl werkt met een innovatief abonnementsconcept, waarin letterlijk alles moet zitten voor een maximaal resultaat op het internet. Het abonnement beweegt met de ondernemer en zijn bijkomende behoeftes mee. Webstijl levert hiermee professionele websites die helemaal afgestemd zijn op de wensen van de ondernemer. Dit varieert van kleine tot grote websites, afhankelijk van de abonnementsvorm die het beste bij de ondernemer past. Het resultaat is altijd een efficiënte werkwijze, waarbij Webstijl al uw eventuele zorgen rondom een website uit handen neemt.

In 2004 brak Webstijl de MKB markt open door een goede kwalitatieve website én bijbehorende ondersteuning betaalbaar te maken voor elke ondernemer, ongeacht hij starter of ervaren ondernemer is. Vanuit dat perspectief richt Webstijl zich op de ondernemer en niet op de manager. Doordat bij Webstijl de ondernemer centraal staat bij het ontwikkelen van een website, waarbij diverse aspecten op basis van de klant worden samengesteld (denk aan webdesign en SEO advies), streven wij naar een langdurige samenwerking met als belangrijkste middel het abonnement.

Hierdoor groeit het online pakket mee met de ondernemer en zijn bedrijf. Webstijl heeft in de afgelopen jaren aangetoond dat het realiseren van een website geen kostbare aangelegenheid hoeft te zijn. Webstijl zal in de toekomst blijven innoveren en zich proberen te bewijzen. Omdat wij onze uitgebreide kennis graag met u delen, zijn wij in mei 2013 begonnen met het initiatief ‘DeBesteVan’, welke wij het eerste jaar als trial gratis zullen aanbieden aan ondernemers.

Bekijk onze website voor meer informatie over Webstijl.

Spring naar toolbar