Concept DeBesteVan

U bent de beste ondernemer van uw branche in uw vestigingsplaats. U bent bijvoorbeeld de beste autogarage van Leiden. En u wilt natuurlijk hoog in Google komen wanneer mensen naar bedrijven uit uw branche in uw omgeving zoeken.

Hier kunnen wij u bij helpen! Wanneer u zich bij ons aanmeldt en wij hebben de positie in uw branche en vestigingsplaats nog vrij, dan gaan wij voor u aan de slag. Hieronder een kort overzicht van wat wij van u nodig hebben en wat wij voor u gaan doen.

Wat vragen wij van u?

Het enige wat wij van u vragen is een aanbieding die wij op onze site kunnen plaatsen. Deze aanbieding kan twee keer per jaar veranderd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kortingsactie voor alle klanten die uw website bezoeken via de ‘DeBesteVan’-website.

Waar zorgen wij voor?

Wij optimaliseren de pagina om lokaal goed gevonden te worden. Toets als voorbeeld het volgende eens in op Google: ‘systeembeheerder Alphen a/d Rijn’. U zult zien dat wij bovenaan in de zoekresultaten staan.

  • Uw aanbieding, uw contactgegevens en een link naar uw website komen op onze website www.debestevan[uwvestigingsplaats].nl  te staan.
  • Uw klanten kunnen reviews achterlaten op onze website over uw bedrijf. Reviews zijn in Google zichtbaar door middel van het beoordelingssysteem aan de hand van sterren.
  • Wij stellen het ‘DeBesteVan’-logo voor u beschikbaar, zodat u deze op uw website kunt plaatsen.

Wanneer u zich voor ‘De BesteVan’ aanmeldt zult u dus lokaal beter vindbaar worden, hoger komen in Google en u zult in de ogen van velen de beste van uw branche in uw vestigingsplaats zijn!

Bent u net zo enthousiast als wij?

Twijfel dan niet langer en meld u nu aan voor www.debestevan.nl

 

Spring naar toolbar